Image
Image

VÄLKOMMEN TILL PROJEKTET "FRÅN SOFFA TILL GULT BÄLTE!"

Vi erbjuder 20 platser under Hösten &  först till kvarn!
- Så Anmäl dig nu! -


Visst längtar du efter att testa något nytt!? Vill du lämna soffan, mobilen och kanske ensamheten!? Då har vi något för dig! Kom till Varbergs Judoklubb (VJK) och börja träna judo! Vi kan garanter att du kommer vi trivas hos oss! VJK har kompetenta instruktörer med mångårig erfarenhet.

I Judo tränar vi alltid tillsammans, kille som tjej, dam som herre, HBTQI+ eller vad du vill identifiera dig som! Det viktigaste är att de sker i ömsesidig respekt och med viljan att lära sig tillsammans och att ha roligt!VAD GÖR MAN?

I Judo tränar man kroppens alla musker, vi övar på vår smidighet, styrka, koordination, kondition och främst skratt & glädje! Varje träning genomsyrar träningsglädje och den positiva insikten om våra egen förmåga och mod!

Praktiskt så övar vi i början mycket fall teknik, från lätt till svårt, från enkelt till mer avancerat. Vi övar judokast ibland "ingångar" och ibland kast på mattan och/eller tjockmattan - beroende på vad du själv önskar! 

I Judo finns förutom kasttekniker också fasthållningstekniker och arm-och halslåsningar samt vissa förutbestämda program för självförsvarstekniker.... & allt detta kommer vi att testa på, bra va!TRÄNINGSKLÄDER?

I Judo tränar vi med en judodräkt. I projektet som du anmäler dig till så ingår en judodräkt och den beställer VJK så fort GRADERING TILL GULT!?

För att kunna vara aktuell till Gult bälte behöver du ha en närvaro på runt 80% av terminens träningstillfällen, ungefär 20 timmars träningstid. TRÄNINGSTIDER

* Träningen är på onsdagar 19:00 till ungefär 20:15 - 20:30 (beroende på träningens upplägg!)
* Vi börjar 6 september (eller någon vecka innan!) och håller på fram till julveckan. VAD KOSTAR DET & VAD SKALL JAG BETALA?

VJK har fått ekonomiskt bidrag för den här "satsningen" och utan stödet kostar det upp emot 1500 kronor/termin (inkl dräkt). Du kommer betala 500 kronor/termin det första året - därefter betalar du ordinarie avgift. I summan ingår medlems- och träningsavgift. Bra va!INSTRUKTÖR

Niklas Strandberg

UPPDRAG I VARBERGS JUDOKLUBB
* Ordförande i styrelsen
* Tränare för Fortsättningsgruppen, Ipponligan, Vuxengrupp Teknik & Kata samt projektet “Från soffa till Gult bälte” = KUL !!!

UTBILDNINGAR
* Klubbtränarlicens

ÖVRIGT
* Elitdomare med nationell och internationell erfarenhet
* Ansvarig för DAN-graderingar i Västra Sverige.

ANMÄLAN

Vi har pausat anmälan till gruppen - då det börjar bli många... ...är du intresserad av att testa - skicka ett mail till info@vjk.nu!